Resim Kursu Öğrencilerimizle Buluştu

Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Pansiyonunda, Görsel Sanatlar öğretmeni Ziya KAVRIK öğreticiliğinde gerçekleştirilen resim kursları ile öğrencilere sanatla iç içe ve bireyselliklerini ortaya koyabilecekleri bir ortam sunarak, yönelmek istedikleri alanların temel tekniklerini öğrenmeleri ve teorik bilgileri uygulamalarını sağlamaları amaçlanıyor.

13.10.2023 168

26-11-202326-11-2023Kursta aynı zamanda öğrencilere ilgilendikleri resim sanatıyla ilgili detaylı bilgiler verilerek, akademik destekli eğitim sunuluyor. Hiç resim çizemediğini iddia eden öğrencilere adım adım uygulanan eğitimlerle kendilerini geliştirmelerine imkan sağlanıyor. Pansiyonlarda kalan öğrencilere yönelik, öğrencilerin ilgi ve istekleri doğrultusunda kurslar açtıklarını belirten Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Esra MEŞİNCİGİLLER,’’Pansiyon öğrencilerimizin zamanlarını doğru yönetmenleri için sportif etkinlikler, sanatsal faaliyetler ve yarışmalar düzenliyoruz’’ dedi.