Polislerimiz ve Öğrencilerimiz El Ele

Toplum Destekli Polislerimiz ile ÇOGEP'in (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) katkılarıyla hazırlanan "Gelecekte Gençlik Var" projesi ile gençlerimize kişisel, kültürel ve sosyal gelişimleri için sosyal destek ile eğitim desteği sağlanarak topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak amaçlanmaktadır.

03.11.2023 130

26-11-2023    Proje kapsamında gençlerimiz için planlanan birçok faaliyet kolundan biri olarak okulumuzda voleybol kursu açılmıştır. Kursun açılışına Polis Eşleri Derneği Aksaray Şube Başkanı Fatma Kolcu, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü personeli katılmıştır. Açılışın sonunda polisler ve kursiyer olan okulumuz öğrencileri arasında okulumuzun spor salonunda voleybol maçı oynanmıştır.