Medeniyetimizin Keşfi Kudüs Konferansı

Medeniyetimizin Keşfi Kudüs Konferansı

Okulumuz öğrencilerine üç program halinde, “Medeniyetimizin Keşfi Kudüs” sunumları gerçekleştirilmiştir.  Ve Kudüs ruhu gençlerimize aşılanmıştır

15.02.2019 538

Filistin ve Kudüs davası Türk milleti için sadece hassas olunan bir dış politika konusu değildir. Filistinlilerin katledildiği, insani bir trajedi olmanın ötesinde anlam taşımaktadır. Türkiye’nin kendi milli mücadelesinden ve sembollerinden ayırmadığı bir davadır aynı zamanda. 70 yıldır Filistinlilerin çektiği acılar Osmanlı’nın kurduğu düzenin çöküşünden sonra Ortadoğu’ya bir daha barışın gelmediğini hatırlatmaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kudüs’ü, Mescid-i Aksa’yı ve Kudüs’ün bir İsrail şehri değil İslamiyetin ve Filistin’in şehri olduğunu anlatmak İçin Medeniyetimizin Keşfi Kudüs programlarını bütün ortaokul, lise ve üniversitelerde programlar gerçekleştirmektedir.

 

Necmiye Mehmet Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizle birlikte Kudüs davasında gençlerimizi bilinçlendirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan bu programlara öğrencilerimizi dahil ettik. Aksaray Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri tarafından okulumuz öğrencilerine üç program halinde, “Medeniyetimizin Keşfi Kudüs” sunumları gerçekleştirilmiştir.  Ve Kudüs ruhu gençlerimize aşılanmıştır.

15-02-201915-02-201915-02-2019